Wij zijn in maart 1980 gestart met De Habbekrats in een schuur van 180m2 aan de Peppelerweg met de verkoop van alleen gebruikte meubelen wat voor die tijd uniek was voor de wijde omtrek.

Na één jaar (1981 ) was het daar al te klein voor ons en zijn wij verhuisd met de verkoop naar de Larixstraat alwaar wij de beschikking kregen over 500m2 winkel ruimte.

Ook daar wisten de klanten al snel De habbekrats weer te vinden voor de betere gebruikte meubelen.

Na enkele jaren zijn wij ook begonnen met de verkoop van nieuwe meubels die vaak in grote partijen tegelijk ingekocht werden en dan voor zeer scherpe prijzen aan de bezoekers aangeboden werden.

Door de enorme toeloop werd in 1989 ook deze winkel te klein voor ons en hebben wij het huidige grote pand aan de Ambachtstraat 10( 1000m2 )betrokken vanwaar wij nu nog altijd naar volle tevredenheid de verkoop doen van de betere gebruikte meubelen en natuurlijk ook de nieuwe meubelen die wij allemaal aanbieden tegen de scherpste prijzen.

En nu na ruim 35 jaar ervaring durven wij gerust te zeggen er kan er maar één De Habbekrats zijn en dan kan er ook maar één de goedkoopste zijn.

De Habbekrats vaak geimmiteerd maar nooit geévenaard